Vandra gatorna Olof Palme gick fredagen 28 februari 1986

Välkommen att göra samma resa som Olof Palme hans sista dag den 28 februari 1986. Antingen här på nätet eller ute på stan med en surfmobil i handen. Samtidigt innebär vandringen en återblick i Palmes liv.

Vilka är skyldiga till Palmemordet? Denna text tar inte ställning i frågan utan speglar publicerade fakta, från offentliga undersökningar till yvigt spekulerande privatspanare. Eller om trovärdigheten är den omvända, vilket somliga anser. Länkarna underlättar för läsaren att tränga in i dunklet. Ensam galning? Eller som Leif GW Persson tror: ”det rör sig om en mindre konspiration på några få personer i Palmes närhet som av politiska skäl ville ha bort Olof Palme”

Läs mera

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *