Tjäna mer pengar på ditt evenemang med liverapportering

Liverapportering med dialogtjänster, som Coveritlive, förekommer ofta vid sportevenemang. Vad som händer refereras löpande och läsaren få kommentera och ställa frågor. Ett exempel på interaktiv chat från tidningarna är Aftonbladets bevakning av Breivikrättegången.

Även konferenser och seminarier börjar så smått använda sådana backchannels. Publiken kan från sina laptops och surfmobiler skicka frågor som projiceras på duken, alltså en utvidgning av det interaktiva seminariet. Eller så följer man presentationen som livestream utifrån, t ex i Bambuser, och ställer frågor som visas på samma sätt.

Läs mera

This entry was posted in Delningstjänster, Seminarietips. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *